De mogelijkheden

 

Ik werk vanuit Apeldoorn op locatie door heel Nederland. De locatie bepalen gaat uiteraard altijd in overleg, waarbij we samen kijken welke sfeer we willen gaan neerzetten. Dit geldt voor zowel portretfoto’s als voor automotivefotografie. Ik trek gemiddeld  1,5 uur uit voor een fotoreportage. Hierbij is het belangrijkste voor mij dat jij je op je gemak voelt. Mijn ervaring is dat de laatste portretfoto’s vaak het meest ontspannen en “echt” zijn. Je krijgt de foto’s nabewerkt en in hoge resolutie digitaal via een mooie online gallery aangeleverd. Via de online galley zijn jouw favoriete foto’s makkelijk te downloaden.

Het liefst zou ik zien dat er uiteindelijk een toffe print bij jou aan de muur komt te hangen!
Hierin adviseer ik jou graag en kan dit desgewenst voor jou verzorgen.

Afhankelijk van jouw wensen, het aantal personen en of het een privé of zakelijke opdracht betreft stel ik mijn tarieven vast. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op via info@lindahutten.nl of via Whatsapp op nummer (0031) 06 2910 50 66. 

Heb jij op mijn site een mooie landschapsfoto gezien die je wel aan de muur zou willen hebben? Neem dan ook contact met mij op via info@lindahutten.nl om de mogelijkheden te bespreken.

   Contact   

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

error: Alert: Content is beschermd